KEUZEN MENU
U kunt in overleg kiezen uit een gerecht per gang uit het onderstaande menu. Geheel in overleg 3 gangen, 4 gangen, wel of geen dessert. Natuurlijk houden we graag rekening met eventuele dieet wensen.
CULINAIRE VERRASSINGSMENU
Dit menu bestaat uit gerechten en gerecht-combinaties gekozen uit mijn recent verschenen kookboek. Ik pas de gerechten aan naar seizoen. Vraag ons even naar het seizoens menu.
Menu
VOOR GERECHTEN
Rundervleeswaar met tonijnmayonaise - veldsla - oude parmezaan - crostinni
Huisgemaakte rilette met een klein drupje likeur van van Wees. Geserveerd met veldsla - notenbrood - cornichon - appelstroop uit Zuid Limburg
Romige mozarella, geserveerd met rucolla, pesto, oven tomaatjes en een krokante crostinni.
Romige pompoen bisque met gebakken appeltjes en eem scheitje medeira room (optioneel)
Langzaam getrokken wildfond met een inlage van ommelet, bospaddestoeltjes en er bij geserveerd een scheutje madeira room met brioche toast.
Hartverwarmende Franse wintersoep van pastinaak. Langzaam getrokken. Geserveerd met een drupje Madeira en een krokantje.
BIJGERECHTEN
Gestoofde en aangezuurde frisse schotel ( denk aan ratatouille, maar dan zonder de aubergine) met gegrilde paprika, peen, olijven, kappertjes, tomaatsaus. Aangezuurd
Knol groente van het seizoen met aardappel. Denk aan Zoete aardappel. pastinaak, schorseneren, knolselderij, peen .Met room, frisse kruiden en specerijen. Komt gegratineerd met Panco en een paar klontjes misoboter.
Caro's variatie op dit klassieke Franse bij gerecht. Bij iedere maaltijd hoort een zuurtje, voor het welbevinden naast een wat vettere maaltijd. Wij voegen het bioj omdat het gewoon te lekker is om weg te laten.
Zacht geblancheerde prei met mosterd vinaigrette en gebrande hazelnootjes. Een hemelse combinatie.
Ovenaardappeltjes met een krokantje, laurier, rozemarijn en een beetje ganzenvet (zonder vetje voor de vegetarirërs
HOOFD GERECHTEN
Boterzacht, langzaam gegaarde parelhoenbout a la Orange. Sinaasappel cointreau jus - tijm honing crunch
Langzaam gegaarde, dik gesneden kalkoen rollade. Rode wijn, poivrons verts, citroentijm, madera, msioboter.
Fijne amandel tomaatsaus - safraan - schelpjes - witvis - langoest - inktvis -
Kruidkoek - appelstroop - citroentijm - kriekbier steranijs - sinaasappel
Quorn - Kruidkoek - appelstroop - citroentijm - kriekbier steranijs - sinaasappel.
NA GERECHTEN
Versgemaakte Tira mi su met lepelbisquit en een fleugje amaretto .
Het beroemde ondersteboven dessert. Met geklopte kastanje room
Individuele harde wenergebak met chocolade en rood fruit
Individuele harde wenergebak met citroen vulling en gebrande suiker.
Wij verrassen je graag met caro's selectie van de meest overheerlijke kazen die je hopenlijk nog niet kent en eigenlijk niet mag missen...... komt met oven druiven.

