OVER
CARO
CAROKOOKT is geboren uit liefde voor eten, de natuur en een positieve manier van leven.
KOOK STIJL, IMPAKT & REVIEWS
Mediterraan met een knipoog
Ik noem mijn kookstijl graag mediterraan met een knipoog naar de Hollandse keuken en af en toe een uitstapje naar een ander continent. Kortom, diepe smaken, verse producten en af en toe een recept uit het kookboek van mijn moeder.
Of het nu de catering voor een event op locatie, een privé diner bij mij in de keuken of Chef op locatie bij jullie thuis is, ik verheug mij er op dit samen met jullie te mogen doen. Want als je samen eet deel je mooie dingen.
Biologisch waar mogelijk
Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiezen we absoluut daarvoor.
Lokale landbouw
We doen ons dagelijks best, producten te kiezen die niet van "te ver ingevlogen" moeten worden. Het is een hele uitdaging, "liefst met locale producten" te koken. Denk bijvoorbeeld aan specerijen en de pitjes van de granaatappel......
Eerlijke ingrediënten
We gebruiken alleen verantwoord gevangen vis, waar enigszins mogelijk liefst bijvangst.
Weinig verspilling
Aan het eind van de dag doneren we aan locale projecten zoals Leger des Heils, de Voedselbank, de Buurtbuik of het locale buurthuis aan de Elandsgracht, of we vriezen het in. Zo hebben we geen food waste, maar kunnen veel mensen revan genieten, of hebben we voor een later moment goede ingrediënten voor fijne fonds of andere gerechten.
Waarom je bij ons geen sterren of reviews ziet
We krijgen wel eens de vraag waarom we geen reviews of sterren op onze site hebben. Heel eerlijk: we doen daar bewust niet aan mee. Wij geloven in échte ervaringen en oprechte klantrelaties. Bij ons kun je rekenen op transparantie, direct persoonlijk contact en jarenlang vakmanschap. We laten liever ons werk voor zich spreken dan een getal achter een sterretje.
Neem gerust contact met ons op – we vertellen je graag meer.