OVER CARO
CAROKOOKT is geboren uit liefde voor eten, de natuur en een positieve manier van leven.
KOOKSTIJL
Ik noem mijn kookstijl graag mediterraan met een knipoog naar de Hollandse keuken en af en toe een uitstapje naar een ander continent. Kortom, diepe smaken, verse producten en af en toe een recept uit het kookboek van mijn moeder.
Of het nu de catering voor een event op locatie, een privé diner bij mij in de keuken of Chef op locatie bij jullie thuis is, ik verheug mij er op dit samen met jullie te mogen doen. Want als je samen eet deel je mooie dingen.
Eerlijke ingrediënten
We gebruiken alleen verantwoord gekweekte en gevangen vis, het liefst waar mogelijk bijvangst.
Liefst lokale landbouw
Van appels tot onze yams, alle producten die we gebruiken, worden lokaal verbouwd.
Biologisch waar mogelijk
Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiezen we daarvoor.
weinig verspilling
Aan het eind van de dag vriezen we alles in. Zo hebben we altijd fijne ingrediënten voor een mooie fond of ander gerecht.